SALUT I BENESTAR

Millora la teva qualitat de vida, el benestar de les diferents situacions que es donen al llarg de la vida. T’oferim recursos per cuidar-te en tots els àmbits, per estar més saludable.

Per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible és fonamental garantir una vida saludable i promoure el benestar. No obstant això, en moltes regions s’enfronten a greus riscos per a la salut, la propagació de malalties infeccioses i no transmissibles i una mala salut reproductiva. 

La salut és molt important tant com psicològica com física.

Vida saludable

Els bons hàbits de salut poden permetre evitar i millorar la qualitat de vida. Una vida sense fum, fer esport, tenir cura de la salut mental… són claus en aquest procés. Influeix de manera directa en el benestar, l’equilibri personal i la qualitat de vida. Això, depèn dels hàbits diaris i l’estil de vida que es mantingui.

Per a mantenir una bona salut i cuidar-se s’ha de mantenir una dieta. Quan parlem d’una dieta ens referim a menjar poca grassa, molta vitamina i làctics.

Nutrició

La ciència dels nutrients i les substàncies alimentàries, ja que ens permet mantenir les condicions internes, desenvolupament i moviment, i el manteniment de l’equilibri de l’organisme.

Per viure necessitem ingerir nutrients que el nostre cos necessita. Els nutrients són les substàncies que incorporem a l’organisme per mantenir amb vida les nostres cèl·lules.

És vital alimentar-se correctament i desenvolupar pautes de comportament que redueixin el risc de contraure malalties relacionades amb la nutrició per mantenir-se sa.

Una dieta variada i equilibrada constitueix la base per mantenir una bona salut.

Ens hem de cuidar nosaltres mateixos, ningú ho farà per nosaltres.